Claire

 

Geboren:

15 mei 2003

 

Overleden

11 maart 2014


Breathless Sheranda Circle of Live (Claire) 15-05-2003-- 11-08-2014 is vanmorgen om 10.30 uur ingeslapen.

Ze zal voortleven in haar prachtige en lieve kinderen.

Nu heb je rust lieve, lieve Claire en ben je in de dierenhemel waar alles goed is.

Ik zal je zo vreselijk gaan missen. Je onvoorwaardelijke liefde en trouw.

Je lieve ogen en het geven van je pootje. Altijd was je dankbaar voor alles. Een bijzondere collie is er in mijn leven geweest.Je blijft in mijn hart en daar ga je nooit meer uit.

 

 

Lieve Claire, Je bent hier geboren uit een nestje van onze Angie van 7 pups. We hebben je gekozen om aan te houden op je karakter. Lief , slim en vooral een goede klik met mij. Je bent gaan wonen bij Ad en Marian als mede-eigenaar samen met je nestzusje Bonnie .

Ik mocht hier bij ons thuis in je leven 2 nestjes met je krijgen. Uit je eerste nestje van 6 slimme pups is er een blindengeleide collie(Britta)gekomen die haar werk tot op heden heel goed doet.

 

In je mooie kinderen leef je door en daar ben ik erg dankbaar voor. Je was hier vaak, als ik met je naar een show ging of je kwam logeren als Ad en Marian op vakantie gingen. Als je na een nestje weer naar je eigen huis ging was ik altijd een beetje van slag.

Je was een lieve, rustige collie die naar mijn ogen keek en met 1 gebaar wist wat ik bedoelden. Vorig jaar ben je ziek geworden. Had geen zin en plezier meer. Zo triest om te zien hoe je door de dag heen worstelden. Dit was voor jou de beste beslissing je te laten gaan.

Hoe moeilijk dit ook is en zeker voor Ad en Marian. Lieve, lieve Claire nu ook een sterretje daar boven in de Hemel, samen met onze andere collies. Als ik omhoog kijk straal dan even. Om het gemis dragelijk te maken.

 

Zo weet ik dat je nooit echt weg bent. Els