Dibbes

 

Geboren:

26 juni 2000

 

Overleden

03 mei 2014


Lieve Dibbes,

 

Bijna 14 jaar geleden ben je hier geboren , een reutje van een nestje met 7 pups. Je Moeder Dena was onze eerste collie en ons eerste gefokte nestje. Ons eerste kleinkind Yoram was toen ruim 1 jaar.

Hij was dol op de pups en we hebben je aan hem gegeven, met 9 weken ben je bij hem gaan wonen.

Maryse en Meike zijn daar bijgekomen en weten samen met Yoram niet beter dat Dibbes er is.

Gelukkig wonen ze hier in ons dorp. Als Renate , Yoram, Maryse en Meike hier bracht om op te passen kwam je altijd mee. Je hebt dan ook veel gespeeld met je Moeder Dena en je nestzusje Angie , en onze vele collie logeetjes. Uiteindelijk had je 2 huizen en heb ik je mede mogen grootbrengen en vooral van je genoten. Je was een prachtige collie met alle eigenschappen die een baasje zich kan wensen. Lief voor mens en dier.

 

De poes Davis was je vriend, ook onze 5 katten , de konijnen , de vogel, de hamster en alle kippen. Als ongecastreerde reu was je tot het einde nooit dominant naar andere reuen. Je hebt in je leven een prachtig nest voortgebracht met lieve pups met een gouden karakter. Iedereen, ja echt iedereen was dol op je. Een collie om geen afscheid van te willen nemen. Je hebt getroost waar nodig was en veel tranen helpen drogen. Je gaf veiligheid en warmte . Veel liefde en dat kreeg je ook terug.

 

Je bent op 6 weken na 14 jaar mogen worden waarin alleen het laatste jaar met wat zorgen waren om jou. Vorig jaar, vakantie op Texel dachten we al dat je ons zou verlaten. Maar met medicijnen en veel liefde mocht je nog een jaartje bij ons blijven en had je het nog leuk.

 

Nu gaf je een dag voor je overlijden aan dat het genoeg was deze taak voor jou op aarde. Renate is de laatste week voor je overlijden veel bij je geweest en heeft de nacht voor je ons ging verlaten bij je geslapen. Je wilden dat ze je vasthield en knuffelden. Dat heeft ze met veel liefde voor jou gedaan. Je was geen hond voor ons maar gewoon Dibbes. En hoorden bij het gezin.

 

Je bent ingeslapen met alle dierbare om je heen. Nu ben je bij Mama Dena, Pluto, Dodger, alle poezen en nog veel meer vriendjes in de hondenhemel. Waar je nu een stralende ster bent. Het is niet makkelijk om te leven zonder jou, maar je loslaten was het beste wat we voor jou konden doen..

 

Lieve Dibbes,

nooit , nee nooit ga ik je vergeten .

Je hebt een groot plaatsje in mijn hart en daar ga je nooit meer uit.

 

Els