Laddy

 

Geboren:

..-..-..

 

Overleden

..-..-..


 

Laddy

 

Christine Koning

 

4 maanden na onze lieve Lasha was overleden, moesten we van onze 2de collie afscheid nemen. LADDY.

 

Eerste dachten we dat ze Lasha vreselijk miste, want na haar dood veranderde Laddy. We zagen haar plotseling oud worden. Haar weerstand ging achteruit. Vaak was ze verkouden, dan had ze weer keelpijn, dan weer vieze oogjes. Maar ze knapte toch telkens weer op.

Een paar dagen voor ze stierf, had ze ineens gitzwarte ontlasting. Wij dachten aan een bloeding in haar dunne darm. Direct naar de DA. Ze kreeg medicijnen en een injectie.

Dit gebeurde op een dinsdag. Een paar dagen later, op vrijdag, ben ik weer met haar naar de DA gegaan, want ze was plotseling zo vreselijk ziek. Deze constateerde dat haar tandvlees al helemaal geel was en dat ze ernstige bloedafbraak had en daardoor bloedarmoede. Ze mankeerde iets aan haar lever en was dodelijk vermoeid.

Het ging binnen een dag bergafwaarts. ’s Avonds kwam Fred, een goede vriend van ons, langs. Het leek wel of ze op hem had gewacht, ze was altijd al bijzonder gek op hem.

Die vrijdag sleepte ze zich naar hem toe en legde haar kopje in zijn handen.

Vanaf dat moment gaf ze het helemaal op. We hebben haar meegenomen naar de DA en die vertelde dat er geen hoop meer was.

 

Om 21.16 uur hebben wij haar met veel tranen en machteloze gevoelens moeten laten gaan. De strijd was zo snel verloren, dat wij het nog steeds niet kunnen bevatten. Twee kanjers binnen zo’n korte tijd. Ik weet zeker dat ze nu saampjes weer stoeien en achter ballen aanrennen. Ze konden zo fantastisch met elkaar overweg.

Lasha en Laddy, twee sterren aan de hemel.

 

Layca heeft jullie zo gemist, maar voor haar hebben we er een maatje bij: LUCKY.

Maar wij vergeten jullie nooit!!! Wij houden van jullie!